Wie zijn Wij?


EEN MAATOPLOSSING VOOR ELK INTERIEUR

Als men de Keukengalerij in Bilzen bezoekt, pas dan zal deze keukenexpert al zijn boeiende geheimen prijs geven. Heel de etalage straalt een uitnodigende aantrekkingskracht uit.

Eens binnen wordt deze uitstraling meer dan bevestigd. Men wandelt er van de ene keukenverbazing in de andere en treft er alle stijlen aan, gaande van klassiek tot ultra modern. Naast het keukenaanbod in zijn toonzaal heeft zaakvoerder Eric Gybels nog een grote verrassing in petto. Op zijn computer kan hij de klanten hun virtuele keukendroom laten zien. Zij kunnen als het ware rondwandelen in hun eigen keuken. Er zijn dus redenen te over om de Keukengalerij aan de Maastrichterstraat 34 in Bilzen te bezoeken.

De Keukengalerij bestaat sinds 2003 en heeft in die periode een uitgebreid en tevreden klantenbestand opgebouwd. “Onze vakbekwaamheid is onze voornaamste garantie dat de klant een kwaliteitskeuken voor zijn geld krijgt”, zegt Eric Gybels, “onze ontwerpen hebben een opvallend designgehalte en zijn van hoog niveau. Onze uitdaging is altijd om een keuken van topkwaliteit af te leveren tegen een billijke prijs. Over onze keukenconcepten is zo doorgedreven nagedacht dat zij een perfecte functionaliteit tot in het details geven. Zij zijn daardoor nog gerieflijker en mooier zodat de keukenprins of –prinses er iedere dag opnieuw voldoening zal aan beleven. Bovendien zijn de ingebouwde keukenapparaten van topmerken wat op dat vlak dan weer de garantie geeft van een lange levensduur.”

Er is geen twijfel mogelijk, de Keukengalerij levert een keuken af die vanaf de offerte tot de plaatsing het werk is van vakmensen.

Service na Verkoop


Na de professionele topbegeleiding van het traject tussen offerte en definitieve plaatsing van de keuken, is de dienstverlening van de Keukengalerij nog niet afgelopen. Een goede en correcte service na verkoop is even belangrijk. De Keukengalerij zal steeds tijdig leveren en snel en accuraat reageren om eventuele problemen op te lossen. Het installeren van hun keukens is zonder meer vakwerk.

In de Media